“Är det inte så att du hycklar, Anna Kinberg Batra?”

En ”intervju” på Nyheter Idag som ni aldrig kommer att vare sig se eller höra i Sveriges Television. Uttdrag:

Reportern: ”Men är det inte just vad du själv förordar – ett stängsel, fast i form av polis och militär som hindrar folk att söka asyl i Schengen och komma till Tyskland och Sverige? Skulle man inte rentav kunna säga att den svenska asylpolitiken för närvarande bygger på att människor inte så lätt kan komma hit, för att inte totalt kaos ska uppstå på kort tid, med 100 000-tals asylsökande som får permanent uppehållstillstånd varje år?”

AKB: ”Eh…min kommentar till det är att vi måste tillämpa vårt regelverk på ett rättssäkert sätt och d…”

Reportern: ”Ja, vi har hört dig säga liknande saker ett antal gånger nu. Men förtjänar inte väljarna ett svar på min fråga?